20090601

Travelt

Ser ikke ut som granmeisen har tatt pinseferie
Ha en fin 3.dje pinsedag når den kommer :)

9 kommentarer:

Tovepia sa...

Vi er hjemkommet etter en helg FULLT av historier fra krigen...du skulle vært her!!! Og de kom ikke bare én gang, men flere ganger på én dag;) Hodet mitt er slitent, men slik er det bare:) Hils til Meg.

Svein sa...

Prøvde meg på et par slike i dag jeg og, men da dukket de ikke frem :-)
Takk for hilsen til pinsen!

Ivar Ivrig sa...

Travelt ja. Blir det i denne uka også ja. Skal til Oslo på kurs. 10-dagers kurs fra tirsdag til fredag. Sukk. Ja ja. Får se det positive i det og nyte Noka og back to zeei, zaho, zusi og alt det derre der ;-) Ha ei tørr uke

Anne sa...

Utrolig hvor travelt de har det på denne tiden ja :-))

Anne-Berit sa...

Den har travle dager nå ja.Utrolig flotte og skarpe bilder du har tatt av den.

Rune (Bildebloggen) sa...

Stilige bilder Børge :) Var en kul positur den hadde i det første bildet her, ser litt stiv av skrekk ut, utrolig at de i det hele tatt treffer det lille hullet i den farten. Veldig godt fanget! Ha en fin uke du også :)

Heges fotoblogg sa...

Gode bilder. Fuglen ser ut som en stupbomber i det første bildet - sikter seg inn mot målet. Travle tider for småbarnsforeldre! Lurer på hvor mange unger den har?

PS. Mange gode bilder på bloggen din!

Kathrine sa...

Morsomme bilder du har tatt! Hektiske dager for fuglene ja.

:)

Wenche sa...

Travelt når ein er småbarnsforeldre. Skal sikkert kombinere det med jobb:) Flotte bilder. Likte spesielt det første, ser ut som fuglen står stille i lufta og lurer på om han skal fortsette inn i fuglehuset eller ikkje.